Поділитись:

Коронавірус: як працюватиме "Modern-Eхро" під час карантину

П'ятниця, 13 березня 2020, 14:00
Коронавірус: як працюватиме «Modern-Eхро» під час карантину

На підприємстві "Modern-Eхро" поки не йдеться про відпустки працівників через оголошений у країні карантин. Але над тим уже міркують. 

Про це розповіла піар-менеджерка підприємства Наталія Шепель у програмі Темя дня на Суспільному. 

Із її слів, компанія наразі формує ту кількість людей, яка може працювати дитсанційно. Зокрема, передусім йдеться про батьків, які мають дітей до 14 років. Проте наголосила: поки підприємство працює без змін, такий список лише обговорюється. До того ж дистанційно зможуть працювати лише офісні працівники. 

Крім того, Наталія Шепель зазначила, що кількість відряджень працівників компанії скоротили до нуля. 

"Ми маємо додсвід дистанційної праці. А от щодо виробництва, то відлагоджений порядок, який не передбачає скупчення людей. У нас величезні території, тому люди не сидять один біля одного. Також уже закуплені медичні маски, дозакуплять марлеві маски з необхідної кількістю шарів. Ба більше, у нас на підприємстві є можливість їх шити, дезінфікувати", – пояснила вона. 

Довідково: 

Міжнародний холдинг "Modern-Eхро" – провідний виробник і постачальник торговельного обладнання в Центральній та Східній Європі. Головний офіс компанії розташований  у Луцьку. Група компаній представлена офіційними дистриб'юторами в Латвії, Литві, Білорусі, Росії, Молдові, Казахстані, Румунії, Грузії, Азербайджані, Вірменії, Киргизії, Іспанії, Хорватії, Франції, Словенії, Австрії, на Балканах в інших регіонах. Генеральний директор "Modern-Eхро" – Петро Пилипюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів