Поділитись:

На Волині власника вантажівки оштрафували на 40 тисяч євро (фото)

П'ятниця, 13 березня 2020, 17:50

Власника 29-метрового транспортного засобу, який намагався доставити бурильну установку без погодженого маршруту та дозволів на пересування територією України через Волинь у Херсонську область, оштрафували майже на 39 тисяч євро.

Про це повідомив начальник управління Укртрансбезпеки у Волинській області Віталій Конончук 12 березня 2020 року, – пише відділ інформаційної політики Волинської ОДА. 

У результаті спільного відпрацювання працівниками управління Укртрансбезпеки у Волинській області з Патрульною поліцією Волині та Службою безпеки України у Волиській області виявили та задокументували порушення перевезення вантажу щодо габаритно-вагових параметрів транспортним засобом марки "MAN" з напівпричепом "FAYMONVILLE". 

Автомобіль перетнув митний пункт пропуску "Ягодин" та мав дозвіл на участь у дорожньому русі транспортних засобів лише до села Старовойтове Любомльського району. Коли великоваговий автомобіль у темну пору доби виїхав зі стоянки та продовжив маршрут, його зупинили для перевірки документів.

Водій планував доставити 29-метровий транспортний засіб з бурильною установкою вагою 95 тонн у Херсонську область без дозвільних документів: погодженого маршруту з Укравтодором, супроводу та дозволу Нацполіції щодо пересування територією України у чітко обумовлений час, аби не створювати перешкод іншим учасникам дорожнього руху. Разом з тим вага автомобіля з напівпричепом та бурильною установкою, яку транспортували, на 55 тонн перевищувала допустиму норму.

Відповідальність за це правопорушення передбачає накладення адміністративно-господарського штрафу у розмірі 34 тисячі гривень. Ще 37 тисяч 900 євро – обов’язковий платіж за проїзд великовагового транспортного засобу автомобільними дорогами загального користування та за завдану шкоду дорожньому покриттю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів