Поділитись:

Волинь долучиться до висадки мільйону дерев (фото)

П'ятниця, 13 березня 2020, 20:15

У Луцьку розповіли про проєкт "Озеленення України", у рамках якого пройде акція з висадження  1 000 000 дерев. 

Захід відбувся у п'ятницю, 13 березня, в приміщенні Волинської ОДА. 

Участь у ньому взяли: Тетяна Щербак – заступниця голови Волинської ОДА Сергій Гайдайчук – президент CEO Club Ukraine, організатор проєкту «Озеленення України»; Ганна Крисюк – генеральний директор Книги рекордів України, організатор проєкту «Озеленення України»; Юлія Вусенко – співорганізатор проєкту «Озеленення України» у Волинській області, Костянтин Петрочук – заступник Луцького міського голови; Руслан Войцеховський – перший заступник начальника ВОУЛМГ.

Сергій Гайдучик розповів, що проєкт, який покликаний привернути увагу до проблеми зміни клімату, ставить перед собою три ключові цілі:

"Перша: об'єднати всю країну навколо однієї справи та створити колективну історію успіху, де бізнес, влада та громадскість об'єднуються. Друга: змінити свідомість людей, оскільки єдиний спосіб змінити клімат – змінити свідомість людей. А найшвидший спосіб це зробити – залучити людей до практичних дій. Третя: восени ми плануємо висадити 100 мільйонів дерев у 100 країнах світу. Ми хочемо показати, що Україна – це країна, яка може усім продемонструвати, як об'єднуватися та боротися зі змінами клімату". 

Через запроваджений карантин у державі, організатори вирішили відмовитися від першочергової ідеї висадити один мільйон дерев за 24 години. Натомість, дерева висаджуватимуть упродовж року. 

Окрім цього, представники обласної та місцевої влади підписали з організаторами акції Меморандум про співпрацю, а представник волинських лісівників Руслан Войцеховський подарував усім декоративні дерева. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів