Поділитись:

Восени світло для волинян подорожчає

Вівторок, 05 липня 2016, 14:25
Восени світло для волинян подорожчає

Підвищення тарифів на електроенергію з першого липня не стосується тарифів для населення.

Йдеться лише про підвищення для юридичних осіб. Про це повідомив директор із комерційних питань ПАТ "Волиньобленерго" Дмитро Іванов, – пише Волинський інформаційний портал.

"Із першого липня підвищились тарифи лише для юридичних осіб. Тарифи для населення залишилися незмінними. В основному сума підвищення становить 8,17 %, що дорівнює приблизно 17-ти копійкам. Чому я кажу в основному? Бо переважна більшість підпримств підпадає під це підвищення. Однак є ще десятивідсоткове підвищення для дуже великих споживачів, яких у нас мало, так званий "перший клас", – каже посадовець.

Водночас Дмитро Іванов наголосив, що підвищення тарифів на електроенергію для населення, як раніше декларувалося, волинянам треба очікувати з 1 вересня цього року. Сума підвищення сягатиме позначки 25 % для всіх жителів області.

На питання, з чим пов'язані цьогорічні підвищення тарифів, директор ПАТ "Волиньобленерго" зізнався, що відповідь дати не може, оскільки не в його компетенції впливати на їх формування. Адже формує та затверджує тарифи Національна комісія електроенергетики і комунальних послуг.

Надрукувати
мітки:
коментарів