Поділитись:

Весняні акції в George`s Club для любителів гри у боулінг*

Неділя, 15 березня 2020, 14:33

Інтерес до спорту серйозно збільшується щойно пригріває сонечко. Та в George`s Club ним можна займатися щодня, незалежно від сезону та погоди за вікном. Адже тут комфортно, затишно і дуже вигідно.

СУПЕРВІВТОРОК!

Найвигідніша ціна гри у клубі щовівторка – всього 100 грн. за годину*. Це дійсно шалений вівторок, який може стати для вас не просто буднім днем, а залишити яскраві емоції від гарно проведеного часу.

*Спеціальна пропозиція діє кожного вівторка, крім святкових та вихідних днів.

99 КЕГЕЛЬ

Тут відпочивають не тільки гучні компанії молодих людей. Боулінг – це прекрасний сімейний відпочинок. До того ж в George`s Club є все необхідне обладнання для безпечної гри малюків. А для азарту кожен гравець до 14 років, який вибиває у грі 99 очок, отримує молочний коктейль в подарунок від закладу.

А ТВОЯ РУКА ЩАСЛИВА?

У будні, з понеділка до четверга, George`s Club пропонує усім гравцям випробувати свою удачу й витягти додатковий безкоштовний час гри*. Щоб взяти участь у такій лотереї достатньо замовити доріжку на одну годину, а витягти можна ще одну додаткову годину в подарунок.

*Акція діє з понеділка по четвер, з 10 до 18:00, крім вихідних та святкових днів.

ВИТЯГАЙ СВОЮ ЗНИЖКУ!

Запеклим гравцям, які замовляють доріжку на дві години та більше, пропонуємо витягти свою знижку. Щасливчикам щастить й вони витягають 20 %, 30 % чи цілих 50 %*. Після такого подарунка можна сміливо замовляти ще й продовжувати свій приємний відпочинок.

*Акція діє з понеділка по четвер, з 10 до 18:00, крім вихідних та святкових днів, за умови замовлення доріжки на 2 години і більше.

Надрукувати
мітки:
коментарів