Поділитись:

Доларовий мільйонер Черняк закликав бізнесменів допомогти лікарням

Неділя, 15 березня 2020, 21:10
Доларовий мільйонер Черняк закликав бізнесменів допомогти лікарням

Відомий український бізнесмен, ведучий "Big Money", доларовий мільйонер Євген Черняк закликав бізнесменів допомогти лікарням апаратами для штучної вентиляції легень та експрес-тестами на коронавірус. Про це він сказав у своєму зверненні, яке опублікував на сторінці у Facebook.

"Пропоную закупити і безоплатно передати в поліклініки апарат для штучної вентиляції легень, він може знадобитися для хворих на коронавірус, сподіваюсь, їх буде небагато. Крім того, є експрес-тести на захворювання цим вірусом. Пропоную також трохи витратитися і передати їх у місцеві поліклініки. Зараз саме той час, щоб продемонструвати, що бізнес не тільки піднімає ціни на авіаквитки, вітаміни та маски. Пора продемонструвати, що бізнесмени – це соціально відповідальні члени суспільства, які мають можливість, і в цей момент допомагають людям, які цього гостро потребують", – наголосив Євген Черняк.

Бізнесмен також заявив, що перепрофілює частину свого виробництва на випуск настоянки для зміцнення імунітету, яку роздаватимуть безкоштоно людям старшого віку. 

"Окрім того, повідомляю, що частина мого виробництва перепрофілюється на випуск настоянки з кизилу, меду і прополісу. Це органічні інгредієнти, які зміцнюють імунітет. А імунітет зараз – найголовніше для того, щоб призупинити поширення коронавірусу, наскільки це можливо, особливо через людей старшого віку, яким ми ці настоянки будемо роздавати безкоштовно вже найближчим часом. Я впевнений, що багато бізнесменів мене підтримають. Зараз саме той час, особливо для тих, хто має таку можливість, щоб допомогти людям, які цього потребують. Сподіваюсь, що всі разом ми зупинимо цю епідемію і будемо згадувати цю ситуацію через деякий час із усмішкою. Основне наше завдання – займатися тим, щоб люди, які нам близькі – наші діти, батьки, члени наших родин, люди, які в нас працюють – були максимально захищені від кризи. А ті, хто потребують допомоги, отримали її від нас. Зараз саме той час, допоможемо разом!" – закликав мільйонер.

Нагадаємо, учора депутат Луцької міської ради та меценат Андрій Покровський пожертвував гроші для Волинської обласної інфекційної лікарні на першочергові потреби закладу для профілактики та боротьби з коронавірусом. 

Також він закликав бізнесменів, які мають фінансову можливість, допомогти лікарні. Адже медзаклад недостатньо забезпечий усім необхідним, проте буде епіцентром боротьби з коронавірусом на Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ Небезпечний вірус із Китаю

 

Надрукувати
мітки:
коментарів