Поділитись:

У Луцькій міськраді завтра розглянуть питання про закриття кафе, ринків та спортзалів

Неділя, 15 березня 2020, 23:34
У Луцькій міськраді завтра розглянуть питання про закриття кафе, ринків та спортзалів

Фото ілюстративне

У Луцьку завтра, 16 березня, ініціюють скликання термінової позачергової сесії міської ради, на якій розглянуть важливі питання щодо протидії поширенню коронавірусу. Зокрема, розглянуть питання про закриття на карантин усіх закладів громадського харчування, ринків, закладів торгівлі, усіх спортзалів та ТРЦ.

Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук у Facebook.

"Шановні лучани! Завтра ініціюємо скликання термінової позачергової сесії міської ради, на якій будуть розглядатися наступні питання щодо протидії поширенню коронавірусу:

1. Виділення 5 мільйонів гривень для придбання апаратів штучної вентиляції легень, тестів, засобів захисту, засобів санації (до пошуку та замовлення вищевказаного приступили ще в п‘ятницю) та ін., а також надання повноважень виконкому оперативно розпоряджатися коштами резервного фонду в розмірі ще 5 млн грн на заходи по боротьбі з коронавірусом.

2. Закриття на карантин закладів громадського харчування, ринків, закладів торгівлі, усіх спортзалів, торгово-розважальних центрів, крім продуктових магазинів, аптек та заправок.

Бізнес буде нести збитки, але ми будемо шукати варіанти запровадження податкових канікул по податку на землю та податку на нерухомість на час вимушеного припинення роботи під час карантину та разом з бізнесом шукати інші варіанти компенсацій й мінімізації збитків", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Небезпечний вірус із Китаю

Надрукувати
мітки:
коментарів