Поділитись:

“Луцькводоканал” змінює режим роботи

Понеділок, 16 березня 2020, 16:44

З метою попередження загрози поширення коронавірусу всі філії КП «Луцькводоканал», а також сервісний центр із обслуговування клієнтів EVODA із 17 березня переходять на закритий режим роботи та дистанційне обслуговування клієнтів.

Про це повідомляє пресслужба КП «Луцькводоканал».

Будь-яку інформацію щодо діяльності підприємства можна отримати за телефоном кол-центру 28-40-40 в робочі дні з понеділка по п’ятницю.

Також для передачі повідомлень можна використовувати Viber за номером 067-444-8-777 (передавати показники також можна за вказаним номером у форматі: КодВулиці_№будинку_№квартири пробіл показник – цілодобово).

Також клієнтам рекомендують використовувати сервіс «Особистий кабінет» за посиланням https://oc.vd.lutsk.ua, який дозволяє здійснювати оплату послуг підприємства та подавати показники лічильників у онлайн-режимі. Як зареєструватися в «Особистому кабінеті», дізнайтесь за посиланням: http://www.vd.lutsk.ua/news/podavaty-pokaznyky-i-platyty-za-vodu-mozhna-ne-vyhodyachy-z-domu.html

«Особистий кабінет» передбачає можливість обслуговування багатьох особових рахунків водночас, тому ви можете вносити і рахунки своїх рідних та близьких.

Наразі КП «Луцькводоканал» вживає усіх необхідних заходів для максимального обмеження контактів на території підприємства. Тому роботу щодо повірки лічильників і зняття показників на обєктах споживачів також буде призупинено на період карантину. Ніяких санкцій за вимушену затримку не передбачено, окрім відключення послуг підприємства у разі виникнення заборгованостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Небезпечний вірус із Китаю

 

Надрукувати
мітки:
коментарів