Поділитись:

Карантин у Луцьку: маршрутки хочуть "закрити" – залишать тролейбуси

Вівторок, 17 березня 2020, 11:43
Карантин у Луцьку: маршрутки хочуть «закрити» – залишать тролейбуси

У Луцькій міській раді щоденно проводять засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, аби оперативно відстежувати ситуацію з можливим поширенням в місті коронавірусної інфекції COVID-19 та боротьби з нею.

Цими днями активно перевірятимуть дотримання усіма громадськими закладами рішення Луцької міської ради щодо тимчасового призупинення роботи. Якщо заклади працюватимуть, то до них застосовуватимуть відповідні заходи реагування. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад. 

Наразі усі поліклініки працюють у максимально посиленому телефонному режимі. Надаються консультації пацієнтам і, якщо виникає необхідність, то лікарі відвідуватимуть хворих вдома. Також запрацювала “гаряча телефонна лінія” управління охорони здоров'я за номером 72-44-43 (Пн.-Пт. з 8.30 до 17.30). Громадяни можуть телефонувати і отримувати консультації.

Також, повідомив Недопад, розглядається питання щодо зменшення кількості громадського транспорту.

"Вже зараз, за даними “Сіті Кард”, в рази зменшилася кількість пасажирів. Обговорюється варіант, при якому курсуватиме лише електротранспорт, що пройшов дезінфекцію. Автобуси їздитимуть у ті райони, де нема тролейбусних ліній, зокрема на Вишків, Теремно, у Боголюби до філії обласної лікарні. Однак нині це рішення на стадії розробки", – заявив він. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Небезпечний вірус із Китаю

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024