Поділитись:

Не всі ринки закрили торгівлю в карантин, - муніципали Луцька оприлюднили попередження (ВІДЕО)

Вівторок, 17 березня 2020, 17:40

Попри ухвалене 16 березня рішення Луцькою міською радою про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу, деякі підприємці продовжили роботу.

Карантин вводиться з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19.
“Частина безвідповідальних підприємців і надалі продовжують здійснювати торгівлю на ринках, цим самим наражаючи на небезпеку зараження коронавірусом COVID-19 себе та оточуючих. Такі порушення вже зафіксовані на ринку «Лучеськ», «Центральний», «Північний», «Пасаж»”, - пише на своїй сторінці у Фейсбук департамент муніципальної варти Луцька.

У разі продовження порушень ринками режиму карантину, власники, директори та окремі підприємці ринків будуть притягнені до відповідальності згідно з чинним законодавством України, а саме ст. 137, 325 ККУ, ст. 42 КУпАП.

Міська рада в свою чергу буде ініціювати дострокове розірвання договорів оренди під ринками, що порушуватимуть режим карантину.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів