Поділитись:

У Київській області ввели режим надзвичайної ситуації

Середа, 18 березня 2020, 13:10
У Київській області ввели режим надзвичайної ситуації

У Київській області введено режим надзвичайної ситуації після засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це з посиланням на прес-службу Київської ОДА повідомляє БізнесЦензор.

"Проаналізувавши епідемічну ситуацію на території Київської області, викликаної вірусом COVID-19, вирішили класифікувати її як "Медико-біологічну надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня" і тимчасово ввести на території Київської області режим надзвичайної ситуації", – повідомляє ОДА.

"В умовах, коли треба максимально зосередитися на боротьбі з COVID-19, на обласному рівні вживаємо всіх заходів", – повідомив Василь Володін, тимчасово виконуючий обов'язки голови Київської облдержадміністрації.

"Уже працює гаряча лінія в Департаменті охорони здоров'я КОДА. По телефону: 0456-31-00-46 лікарі-консультанти надають необхідну інформацію про коронавіруси і про допомогу при підозрі на COVID-19. Важливо, щоб люди усвідомили небезпеку захворювання, сумлінно дотримувалися правил безпеки і зберігали спокій ", – додав Володін.

Кабінет Міністрів України на сьогоднішньому засіданні схвалив введення режиму надзвичайної ситуації в Київській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів