Поділитись:

Не довіз: на Волині водій висадив пасажирів із квитками біля закритої на карантин автостанції

Середа, 18 березня 2020, 17:30

Вранці пасажирам на луцькій автостанції №1 продали квити, але водій автобусу не довіз їх до місця призначення.

Про це «Конкуренту» 18 березня повідомили пасажири маршруту «Луцьк-Ворокомле-Залаззя-Любешів», який відправився в 6:50 год.

Пасажири купили квитки, як у них зазначено, в 5:22. До того ж, із їх слів, на автостанції повідомили, що до 12 години автобуси ще будуть відправлятися. (Адже раніше повідомлялося, що у зв’язку з карантином, рух міжміського та міжобласного транспорту буде припинений).

«Водій привіз нас до м. Ковель до автостанції та висадив нас чотирьох пасажирів о 8.10 біля паркану, оскільки автостанція і територія її були закриті. Сказав, що далі не повезе оскільки, власник сказав: «Автобус має стояти в Ковелі і всіх висадити та далі не везти.». Альтернативи по пересадці ніякої не надали, і чим нам доїхати ще 90 км?», – розповіли пасажири.

Також додали, що водій повернув частину коштів, оскільки не довіз до місця призначення. Однак обурилися таким діям та тим, що перевізники не виконують зобов’язання, хоча пасажири й мали квитки на проїзд.

У коментарі «Конкуренту» перевізник зазначеного маршруту Роман Скрипцов повідомив, що пасажирів висадили, бо автобус не мав їхати далі.

«Я не знаю, чому автостанція продавала квитки… І не знаю, коли вони ті квитки брали. Нам держадміністрація передзвонила і сказала, щоб не їхали, бо якщо зловлять – 150 тисяч чи 120 тисяч гривень штрафу, водієві – 17 тисяч гривень штрафу. І нам сказали не їхати», – пояснив перевізник.

Із його слів, у автобусі було 3 чи 4 чоловіка з квитками, їх висадили і автобус поїхав на базу.

«Я ж не прижену автобус в Залаззя і назад «вхолосту» їхати з Залаззя більше 100 кілометрів просто аби поставити машину і заробити собі штраф. Для чого? Мені сказали не їхати, то чому маю їхати? Мали б не продавати квитки. Я не знаю, чому автостанція продавала квитки. Не мав бути рейс, адже хлопці гнали автобуси на базу, вона в Ковелі. Сьогодні багато підприємців взагалі не виїжджали і мої автобуси, які з Ковеля мали їхати, вони не виїжджали взагалі. Адже сказали не їхати. Вчора в 12 годин ночі автостанція закрилася», – пояснив ситуацію перевізник.

Нині «Конкурент» намагається взяти коментар в управлінні транспорту та інфраструктури Волинської ОДА.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Небезпечний вірус із Китаю

Надрукувати
мітки:
коментарів