Поділитись:

Ігор Палиця виділяє 20 мільйонів на боротьбу з коронавірусом на Волині

Четвер, 19 березня 2020, 09:00
Ігор Палиця виділяє 20 мільйонів на боротьбу з коронавірусом на Волині

Засновник Фонду «Тільки разом», нардеп від Луцька Ігор Палиця виділить 20 мільйонів гривень на боротьбу з поширенням коронавірусу на Волині.

Нардеп закликав всіх, від бізнесменів до контрабандистів і правоохоронців, фінансово долучитися до боротьби з поширенням смертельного вірусу, адже прийшов час рятувати область. Про це йшлося на спільній нараді за участю нардепа, місцевої влади, медиків та правоохоронців, – пише ІА «Волинські Новини».

Попередньо він зауважив, що держава не отримує надходжень від митниці, в умовах карантину впаде податок на прибуток, ПДФО і ЄСВ, відтак грошей в бюджеті катастрофічно не вистачає навіть на боротьбу з вірусом.

Волинську обласну клінічну лікарню підготують до роботи в режимі повного карантину, аби тут приймати хворих на коронавірус з області. Влада максимально мобілізує до готовності медзаклади та профільні установи, аби бути готовими до найгіршого розвитку подій.

Нардеп закликав призупинити капітальні видатки на місцях, щоб мати кошти на боротьбу з поширенням смертельного вірусу.

«60 мільйонів в обласному бюджеті можна знайти і 30-40 в луцькому міському. Всі ремонти зупиняємо, ніякого ремонту проспекту Волі цього року», – наголосив Ігор Палиця. – На понеділок має бути 120 мільйонів резерву в обласному і міському бюджеті. 20 мільйонів гривень дає Фонд «Тільки разом». Я сам дам 20 мільйонів», – зазначив нардеп.

А також додав: «Максимально, не для піару, зверніться до всіх великих бізнес-структур, аграріїв, підприємців, якимось чином до контрабандистів, поліції, прокуратури – хай всі скидаються, хто заробляв гроші. Можуть інкогніто внести. Сьогодні час всім «скидатися» і рятувати область».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Небезпечний вірус із Китаю

Надрукувати
мітки:
коментарів