Поділитись:

Усі "в долі": як риболов з рибпатрулем в засідці браконьєрів спіймав (фото, відео)

Четвер, 19 березня 2020, 09:27

Спортивний риболов Тарас Ковальчук повернувся зі спільного рейду з Волинським рибоохоронним патрулем і поділився враженнями від "особливої риболовлі". 

Про це волинянин написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Він зазначив, що разом із інспекторами рибпатруля їй довелося кілька годин сидіти в засідці в районі с. Городище Луцького району. У результаті вдалося спіймали браконьєрів, які за допомогою так званого електролова знищили таку кількість риби: 42 щуки, 12 линів, 6 великих карасів, 168 пліток, окунці. Сам електролов вони встигнули втопити. 

"Хтось скаже, чому я вішаю "ярлики", чи про те, що вину має довести суд, то скажу таке: а на яку іншу снасть вони могли "зловити" таку кількість риби вночі, коли в них лише акумулятор, ліхтарики, підсака із спеціальними отворами для електрики?! Це не статистика, це не звіт в стилі планової економіки, це сльози, які навертаються на очі, з приводу який наш народЄц непотрібний. Ще декілька хвиль "коронавірусів" йому треба, щоб трішки врегулювати кількість цього двоногого непотребу. Щоб в такі часи, коли водойми і так гинуть від нестачі води, в період, коли риба нереститься, коли і так майже нічого не залишилося, треба добивати залишки. З приводу того, як деякі "вУмніки" люблять скиглити: "Рибпатруль в долі". То скажу таке: так, дійсно "в долі", і сьогодні в тій самій "долі побували ми з Андрієм. І знаєте що?! Завтра кожен з вас може бути "в долі", коли сам проявить ініціативу відправитися з ними в чергову перевірку, та не буде "віднЄкуватися" і шукати причини туди не поїхати, а потім поскулювати на просторах мережі", – написав він. 

Увага! На відео присутня нецензурна лексика

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів