Поділитись:

На Волині в заказнику впіймали браконьєра з «острогою» (фото)

Четвер, 19 березня 2020, 11:02
На Волині в заказнику впіймали браконьєра з «острогою» (фото)

В Локачинському районі на території гідрологічного заказника викрили браконьєра з «острогою».

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля. 

17 березня під час рейду на водосховищі поблизу села Старий Загорів Локачинського району на території гідрологічного заказника «Лучний» рибпатруль виявив грубе порушення правил риболовлі. Близько 18:00 години порушник ловив рибу забороненим колючим знаряддям лову – «острогою». На чоловіка оформили адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направили до районного суду для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучили.

На Волині в заказнику впіймали браконьєра з «острогою» (фото)

На Волині в заказнику впіймали браконьєра з «острогою» (фото)

А 15 березня перевірили потенційні місця незаконної торгівлі рибою в Нововолинську. Близько 17:00 години на стихійному ринку у мікрорайоні 15 виявили громадянку, яка продавала карасів та щук. При перевірці вона не змогла надати документи, що підтверджують законність походження риби. На продавчиню склали протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Матеріали справи направили до районного суду для притягнення порушниці до відповідальності.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та повідомляти про порушення правил рибальства, незаконного збуту водних біоресурсів, а також продажу заборонених знарядь лову – за телефоном «гарячої лінії» Управління: (067) 360 78 40.

Довідково:

Стаття 88-1 КУпАП визначає, що порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1 700 грн з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів