Поділитись:

В Ізраїлі громадянам заборонили виходити з дому

П'ятниця, 20 березня 2020, 15:52

Влада Ізраїлю посилила карантинні заходи у зв'язку з поширенням коронавірусу, заборонивши громадянам країни з 00:00 години 20 березня залишати свої будинки.

З такою заявою в четвер, 19 березня, виступив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху, – повідомляє "Слово і Діло".

Ізраїльський прем'єр закликав місцевих жителів дотримуватися карантинних заходів, оскільки вони допоможуть врятувати багато життів.

«Позавчора Мінохоронздоров'я видав розпорядження залишатися вдома. Сьогодні я підписав кілька надзвичайних указів. З цієї ночі вони вводяться в дію. Серед іншого вводиться обмеження на пересування. Від вас, громадяни Ізраїлю, потрібно залишатися вдома», – сказав Нетаньяху.

З його слів, порушувати карантинні заходи можуть тільки ті групи місцевих жителів, робота яких пов'язана з життєзабезпеченням країни і «дозволена в надзвичайних ситуаціях».

Згідно з рекомендаціями МОЗ країни, що стали обов'язковими, громадянам можна залишати свої будинки тільки заради купівлі їжі або ліків.

Відвідувати громадські місця, в тому числі парки і пляжі, не дозволяється.

Заборона також торкнулася кількості гостей, яких можна приймати громадянам країни – збиратися групами більше 10 осіб не можна. Проїзд в ліфті можливий суворо по одному. За порушення карантинних заходів покладено штраф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Небезпечний вірус із Китаю

Надрукувати
мітки:
коментарів