Поділитись:

Магазин коміксів, що у "Промені", пропонує купувати онлайн*

П'ятниця, 20 березня 2020, 13:43

Карантин – що ж це? Погуглимо в Вікіпедії? Чи, може, не варто? Точно знають всі: карантин – означає берегти себе.

Що ж карантин означає для Comics Shop, що знаходиться на 1 поверсі РЦ "Промінь"? Це час, коли ми з головою поринули у світ графічних романів, час для підготовки бомбічних новинок, час для нової рубрики (про це трішки пізніше), час для публікації всього нашого асортименту на нашій інстаграм-сторінці @comics.shop_ , час для дрібної роботи, на яку завжди не вистачало часу...

Що ж ми пропонуємо на час карантину вам? Перш за все, дотримуватися дисципліни та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки. Дочитати свій улюблений комікс та придбати новий.

Як ми працюємо? Онлайн ми 24/7. Як ми віддаємо замовлення? Через Нову Пошту або особисто в руки в зручному для вас місці. Як розрахуватися? Ми за безготівковий переказ грошей, щоб зайвий раз не наражати на небезпеку вас та нас. Перед віддачею товару ми ретельно його обробляємо, безпека – перш за все...

Ну от ви придбали комікс, дочитали й що робити далі? Може, це ваш час для створення свого коміксу про своє життя? Чи, може, це час для малювання? Спочатку ти береш та змальовуєш комікс, який у тебе лежить в шухляді, а потім малюєш власний.

Це час, щоб ознайомити батьків зі своїм хобі, тепер вони нікуди не поспішають, комікс можна почитати разом і обговорити після прочитаного, поділитися своїм висновком. 

Тепер про нашу нову рубрику... Від 26 березня і щочетверга ми будемо публікувати відеоогляд коміксів на нашій інстаграм-сторінці @comics.shop_

Це будуть бомбічні відеоогляди з усіма деталями.

Як зв'язатися з нами на час карантину? 24/7 ми онлайн @comics.shop_ та за номером тел.: (066) 559 49 21 Юля, (095) 186 20 49 Андрій.

П.С. Під час карантину життя продовжується, під час карантину люди народжуються та святкують свій день народження вдома, щоб привітати своїх рідних, друзів, колег чи просто знайомих вам не потрібно виходити з дому, за вас це зробимо ми, а вам залишиться просто придбати подарунковий сертифікат, хіба не круто? 

Бережіть себе та дбайте про своє здоров'я, пам'ятайте про те, що боротьба з Сovid 19 залежить безпосередньо від нас.

Надрукувати
мітки:
коментарів