Поділитись:

На заводі “Мотор” запроваджують простій через карантин

П'ятниця, 20 березня 2020, 12:39

З метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 за погодження з профспілковим комітетом адміністрація ДП “ЛРЗ” Мотор”
запроваджує на підприємстві простій у зв’язку з карантином у період з 23 березня до 3 квітня 2020 року.

Про це  на своїй сторінці у “Фейсбук” повідомляє первинна профспілкова організація.

У тексті зокрема йдеться:

“Нагадуємо, що протягом простою працівники зобов’язані перебувати вдома, бути на телефонному зв’язку, та при появі симптомів вірусної інфекції у них, чи членів їх сімей, негайно звернутись до сімейного лікаря (лікувального закладу), та повідомити безпосереднього керівника.
Працівники, що контактували з особами, які прибули з країн чи регіонів, в яких були зафіксовані випадки зараження коронавірусом, зобов’язані знаходитись в режимі самоізоляції, з метою запобігання поширенню захворювання.
Працівникам, які залучені до виконання робіт, від негайного виконання яких залежить у подальшому нормальна робота підприємства в цілому або його окремих підрозділів, у період карантину, при вході на підприємство буде проводитись температурний скрінінг, обробка рук дезрозчином та видача захисних масок.

Ми закликаємо усіх працівників підприємства та інших громадян бути обережними і застосовувати наступні заходи:

1. Часто мити руки з милом не менше 30 секунд або обробляти дезінфекційними засобами із вмістом спирту.
2. Під час кашлю та чхання прикривати рот і ніс серветкою або згином ліктя; відразу викидати використану серветку, закривати кришку смітника, вимити руки з милом або обробити їх дезінфекційними засобами.
3. Триматися на відстані від людей, у яких кашель, нежить або підвищена температура.
4. Обмежити торкання руками очей, носа чи рота, обличчя в цілому.
5. Не споживати сирих або термічно не оброблених продуктів тваринного походження.
6. Мити руки між обробкою сирої та вареної їжі.
7. Використовувати різні дошки, ножі для подрібнення та нарізання сирого м’яса та вареної їжі.
8. Уникати тісних контактів з тваринами.
9. Громадяни із симптомами гострих респіраторних захворювань (особливо, при підвищенні температури тіла, появі кашлю, утрудненого, почащеного дихання) мають повідомити на місце роботи, залишатися вдома та негайно звернутися до лікаря. При зверненнні по медичну допомогу повідомити медичного працівника про свої попередні подорожі.
10. При появі на роботі працівника з гострим респіраторним захворюванням, його слід відокремити від інших працівників та негайно відправити додому (до лікаря).
11. Проводити регулярно прибирання на робочому місці: очищати поверхні, стільниці та дверні ручки відповідними засобами для чищення.
12. Проводити санітарно – гігієнічні обробки місць загального користування дезинфікуючими засобами (санвузлів, перил, дверних ручок, тощо), кулерів, помп для бутильованої води не менше 1-2 рази на день.
13. Громадянам, які повернулися з закордонної подорожі, дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України по дотриманню карантину та в перший день виходу на роботу пройти медичний огляд.

Адміністрація підприємства спільно з профспілковим комітетом та РТК вживає всіх необхідних заходів для запобігання виникненню та поширенню на території ДП "ЛРЗ "Мотор" коронавірусу COVID-19. На підприємстві розроблено і впроваджується комплекс санітарних заходів спрямованих на недопущення зараження працівників.

Ще раз закликаємо усіх бути самосвідомими, дотримуватися рекомендацій міністерства охорони здоров’я (https://phc.org.ua/…/inshi…/koronavirusna-infekciya-covid-19) та не наражати на небезпеку своїх близьких і оточуючих.

Будьте здорові, 36,6 Вам!”

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМАХ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів