Поділитись:

У Луцьку вкрали автомобіль: власник обіцяє 70 тисяч гривень винагороди (фото)

Понеділок, 23 березня 2020, 08:55
У Луцьку вкрали автомобіль: власник обіцяє 70 тисяч гривень винагороди (фото)

Ще в лютому у лучанина Вадима Абрамчука викрали автомобіль "Nissan Rogue".

Тепер чоловік пропнує 70 тисяч гривень винагороди за інформацію тому, яка допоможе знайти авто. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбук. 

"Найімовірніше, що авто перебуває "на відстої", можливо, в непримітній місцині; можливо, сховане у когось в дворі. А, можливо, навіть у сусідньому з вашим гаражем. Я пропоную винагороду у 70 тисяч гривень тому, хто повідомить про місце перебування цього авто у поліцію, якщо ця інформація допоможе у пошуку", – заявив Вадим Абрамчук.

На фото наведені деякі ознаки, які допоможуть впізнати саме це авто. Головна ознака – це VIN-код, який можна побачити через віконце на лобовому склі.

VIN-код викраденого авто: JN8AT2MT8JW470274 .

У Луцьку вкрали автомобіль: власник обіцяє 70 тисяч гривень винагороди (фото)У Луцьку вкрали автомобіль: власник обіцяє 70 тисяч гривень винагороди (фото)

"Умови отримання винагороди: не потрібно писати мені в Messenger або просити мій номер телефону в коментарях. Такі повідомлення я буду ігнорувати. Якщо маєте інформацію – телефонуйте 102. Можете мені написати в Messenger після дзвінка в поліцію, особу заявника я перевірю і виплачу гроші після того, як авто буде знайдено", – пояснив чоловік. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів