Поділитись:

Карантин ставить під удар водоканал: лучан просять вчасно платити за послуги

Понеділок, 23 березня 2020, 16:26

В умовах карантину не менш важливим є стабільне і безперебійне водопостачання. Проте впровадження карантинних заходів негативно впливають на платіжну здатність споживачів, зменшують активність суспільства, що ставить під удар КП «Луцькводоканал».

Усупереч падінню рівня та своєчасності оплат споживачів, підприємство «Луцькводоканал» повинне працювати на повну потужність, як підприємство критичної інфраструктури, від якого залежить наявність води в кожні домівці під час карантину, – інформує Луцька міська рада. 

Тому керівництво «Луцькводоканалу» звертається до громадян, які мають доступ до банківських онлайн-платежів для оплат за комунальні послуги та до особистого кабінету КП «Луцькводоканал», з проханням своєчасно оплачувати послуги водопостачання. За можливості вносити авансові кошти, оплачувати рахунки своїх рідних і близьких, які не мають можливості здійснювати розрахунки онлайн.

Окремо звертаються до представників бізнесу, яким додатково будуть направлені рахунки-повідомлення, аби ті здійснювали авансові платежі, вносили більші суми, ніж зазначено у рахунках, адже послуги водопостачання на сьогодні дешеві, проте від них значною мірою залежить здоров’я кожного. 

Попри те, що на період карантину споживачі не звільняються від своєчасної оплати за послуги водопостачання і водовідведення, а лише не буде нараховуватися пеня, від своєчасної оплати, як ніколи раніше, залежить стабільне і своєчасне надання послуг водопостачання і водовідведення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів