Поділитись:

Сьогодні, 24 березня — останній день реєстрації на ЗНО

Вівторок, 24 березня 2020, 12:04

24 березня – останній день відправлення реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Дату подання документів визначають за відтиском штемпеля на поштовому конверті. Документи, надіслані після 24 березня, опрацьовуватися не будуть.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Станом на 24 березня для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні і державній підсумковій атестації зареєстровано 362 723 особи, які обрали 1 179 842 тестування. Регіональні центри якості освіти уже опрацювали 98,45% отриманих комплектів реєстраційних документів.

У Центрі наголошують, що підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який особа отримає в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням.

За допомогою сервісу «Стан опрацювання документів» можна перевірити, на якому етапі опрацювання реєстраційні документи. Для цього необхідно увести номер реєстраційної картки до сервісу.

Нагадаємо: усунути причини відмови в реєстрації або внести зміни до персональних даних можна до 24 березня 2020 року, скориставшись спеціальним сервісом «Внести зміни».

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів