Поділитись:

Як безпечно обрати кредит онлайн?*

Вівторок, 24 березня 2020, 14:48

Кредитні організації з'являються на українському ринку ледь не щодня – сьогодні їх налічується більше 100 по всій Україні. Як серед такої кількості обрати те, що потрібно одному конкретному заявнику? Знайомтесь - сервіси оглядів та рекомендацій.

Для чого потрібні сервіси огляду та рекомендацій по кредитам?

При виборі кредиту кожна людина шукає найвигідніші умови – доступні процентні ставки, вигідні терміни повернення коштів, мінімум документів, хороші відгуки, якісну роботу сайту і т.п. Буває, що вивчити одночасно всі ці деталі на сайті обраного кредитника стає складно, адже інформація розкидана або прихована у розділах на сайті. Про відгуки на самому сайті взагалі і мова не йде, адже більш реальні відгуки трапляються на сторонніх інтернет-ресурсах. Для цього і створені оглядові платформи – на одній сторінці збирають всю необхідну інформацію по роботі кредитного сервісу і за короткий час людина може порівняти одразу декілька кредитних пропозицій та обрати те, що вважає більш вигідним чи підходящим.

Які деталі кредитних пропозицій доступні на оглядових платформах?

Візьмемо, до прикладу, оглядову платформу https://go-credits.com. На цій платформі зібрані огляди найпопулярніших українських кредит-сайтів і їх список постійно поповнюється.

Огляд кожного сайту включає такі деталі як:

  • доступні кредитні суми;
  • терміни погашення;
  • процентні ставки;
  • необхідні документи;
  • процес реєстрації;
  • консультації та графік роботи сервісу;
  • зручність та зрозумілість сайту;
  • швидкість обробки заявки;
  • додаткові переваги;
  • загальні враження по роботі сервісу;
  • відгуки зі сторонніх сайтів;
  • публічна інформація про сервіс.

Якщо людина шукатиме ці деталі власноруч, це займе набагато більше часу. До того ж, часто є ризик оформити кредит сугубо з першого враження про сайт, в той час коли в кредитному огляді розкриваються деталі сервісу, приховані у документації або підкріплені відгуками сторонніх людей.

Як пишуться огляди на кредитні сайти?

В оглядах на Go-credits.com відслідковується манера написання, яку важко сплутати з «проплаченою» рекламою – політика сервісу базується на якісному написанні оглядів для людей. Відмінною особливістю цього сайту є також те, що якщо сервіс, за думкою авторів, не вартий оформлення кредиту, про це відверто пишеться у висновках огляду. Ба, все написане навіть підтверджується скріншотами - саме так може бути гарантована справжня якість огляду.

Для тих потенційних заявників, які ще не знають, що шукають, є огляди, розділені за категоріями, наприклад, «кредити під 0 відсотків», «кредити для студентів», «кредити на великі суми», «кращі кредитні картки України» і т.п. На цих сторінках зібрані основні публічні дані про кредитні сайти з відповідними посиланнями на їх огляди.

Цікава деталь: користування оглядовими платформами абсолютно безкоштовне! Вважайте це свого роду кредитною вікіпедією.

Ось і все. Надіємось, що стаття була вам цікавою. Вигідних вам кредитів!

Надрукувати
мітки:
коментарів