Поділитись:

Лучани можуть заплатити за воду онлайн

Вівторок, 24 березня 2020, 16:31
Лучани можуть заплатити за воду онлайн

Лучани можуть оплатити послуги водопостачання і водовідведення, не виходячи з дому.

Про це повідомляє КП "Луцькводоканал".

Уже більше 15 тисяч споживачів зареєстрували особистий кабінет на веб-сервісі «Луцькводоканалу»: https://oc.vd.lutsk.ua.

Особистий кабінет дає можливість подавати показники, стежити за правильністю нарахування вартості спожитих послуг, здійснювати онлайн оплату у будь-який зручний час. Усі ці послуги надаються безкоштовно, а оплата послуг здійснюється без комісії.

Створити власний особистий кабінет досить легко, скориставшись покроковою інструкцією, зображеною на малюнку нижче.

Кількість користувачів веб-сервісу «Луцькводоканалу» зростає, адже такий метод економить час, а подача показників і оплата послуг здійснюються без черг і затримок, швидко і зручно. Особистий кабінет дає можливість ввести кілька адрес і здійснювати необхідні операції по обслуговуванню кількох особових рахунків.

До прикладу, один користувач зі свого особистого кабінету може вирішувати усі питання, що стосуються його батьків чи родичів. Всі операції, як і їх оплата, займають лише кілька секунд. 

Лучани можуть заплатити за воду онлайн

Традиційно більшість лучан оплачують послуги водопостачання та водовідведення у банках Луцька. Однак даний метод не передбачає подачі показників. Кращим варіантом стане відкриття особистого кабінету на сайті «Луцькводоканалу», де реалізована концепція онлайн-платежів із можливістю подавати показники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 квітня 2024
02 квітня 2024
18:34
28 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
14 березня 2024
13 березня 2024
12 березня 2024