Поділитись:

Пустовіта запрошують на "Модерн-Експо", аби довести, що там безпечно

Середа, 25 березня 2020, 16:36

Підприємство "Модерн-Експо" відреагувало на пропозицію Луцькради його закрити на карантин. Зокрема, мерії радять спершу вивчити досвід підприємства у тому, яких заходів воно вжило, аби гарантувати працівникам безпечну роботу.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав представник підприємства Микола Хапалов. 

"Чесно, на підприємстві сьогодні безпечніше, аніж у продуктових магазинах. Декілька разів на день тут відбувається санітарна обробка, до дрібниць продумані всі деталі, як-от перевдягання персоналу, його харчування, довіз на роботу і навіть забезпечення їхніх родин продуктами. Без спецзасобів на підприємство не зайдеш, близько перетнутися з колегами шансів практично нуль. Дистанція і гігієна – перше наше правило на виробництві. І працюємо ми в таких умовах ще до запровадженого загальнодержавного карантину. Назвіть мені ще хоч одне таке підприємство в місті – і я заберу свої слова назад. Звідки таке палке намагання закрити все замість налагодити безпечну роботу? На рівні держави розуміють, що закрити все і всіх – це не вихід із ситуації і повний крах економіки, а в Луцьку чомусь вирішують перестаратись і як то кажуть, добігти поперед батька в пекло. Але логіка і паніка – то не товариші", – написав він. 

Відтак виконувача обов'язків міського голови Григорія Пустовіта запросили на екскурсію на "Модерн-Експо" і в найближчі магазини. А дорогою запропонували взяти й лаборанта, аби той підтвердив, де ж безпечніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024