Поділитись:

YouTube-канали для дітей: у Промені поділились чим зайняти малечу*

Середа, 25 березня 2020, 23:02
YouTube-канали для дітей: у Промені поділились чим зайняти малечу*

Поки немає можливості зводити дитину в Дитячий розважальний комплекс "Смугастий носоріг", що знаходиться на 2 поверсі Розважального центру "Промінь", пропонуємо підбірку розвиваючих каналів для вашої малечі. І вдома буде спокійніше!

TED-Ed
https://www.youtube.com/user/TEDEducation/videos

Чули про знамениті лекції на TedX?
Так от: є канал з відео спеціально для дітей – просто знахідка! Тут про життя в різних країнах, чи впаде Пізанська вежа, історія кукурудзи і ще десятки невідомих фактів та історій. Ерудованість гарантована!
Канал англійською мовою (з субтитрами).

Peekaboo Kidz

https://www.youtube.com/user/Peekaboo/videos

Той самий канал, звідки ми дізналися про винахід мікрохвильової печі. Peekaboo просто про все на світі: чому небо голубе, що таке цунамі, які бувають рослини-хижаки, чому пластик шкідливий, чому ми сміємось.
Формат коротких мультфільмів (2-6 хвилин) зацікавлює і створює відчуття, наче, поринаєш прямо туди

What Do We Do All Day?
https://www.youtube.com/channel/UC-FhcxKQYQFfcUxM5weQGgw/videos

Дитина любить математику або ви хочете її зацікавити? Вам сюди!
Короткі відео (1–3 хв), де можна знайти про математичні пазли, орігамі, ігри-стратегії, малювання. Все це у гарній анімації, візуальне задоволення гарантуємо.
Ролики англійською мовою, але наочні і зрозумілі. Спробуйте!

Pocoyo
https://www.youtube.com/user/POCOYOUSA/videos

YouTube-канал Pocoyo приваблює милими мультяшними персонажами, які розмовляють англійською. Повнометражні мультфільми з анімацією, різноманітними сюжетами, інформативними темами і несподіваними асоціаціями — крутий спосіб розвивати дитячу уяву. А ще це спосіб прививати інтерес до вивчення іноземних мов, розвивати аудіальне сприйняття і вчити нові слова. Якщо давно таке шукали —вам на Pocoyo.

Make me genius

https://www.youtube.com/user/makemegenius/videos

Мабуть, найкращий канал для маленьких геніїв. Тут все про навколишній світ і відповіді на різноманітні “а чому?”: хмари є на небі; люди носять окуляри; у нас зима, а на півдні – літо; у кімнаті є світло і де воно береться.
Канал теж англомовний, але з простою мовою і зрозумілими візуальними поясненнями.

BBC Teach
https://www.youtube.com/channel/UC4KN50fal7f45fx2DqG7ttg/featured

Ми дійшли до серйозного офіційного каналу від ВВС. Він, звісно, англійською, але розробники контенту дуже старалися, там все чітко завдяки зрозумілій лексиці і візуальному зображенню. Можна тренувати словниковий запас. Спеціальна рубрика “Teacher support” з порадами вчителів на різні шкільні теми. Згодиться і вам, і дитині.

Надрукувати
мітки:
коментарів