Поділитись:

Випадкова людина: керівник волинського спортивного товариства розкритикував посадовця ОДА

Четвер, 07 липня 2016, 13:50
Випадкова людина: керівник волинського спортивного товариства розкритикував посадовця  ОДА

Голова обласної ради ВФСТ "Колос" АПК України Анатолій Кліш звинуватив начальника відділу Волинської ОДА з питань фізичної культури та спорту Ігоря Дмитришина в тому, що він ігнорує його та не відповідає на телефонні дзвінки.

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, інформпростору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім'ї, молоді, спорту та туризму Волинської облради 7 липня.

"Ігор Ярославович ігнорує мене, не відповідає на телефонні дзвінки. Це випадкова людина в нашій галузі", – сердито заявив Анатолій Кліш на комісії.

Як зазначає керівник товариства "Колос", вони підготували усі необхідні регламентуючі документи. Однак фінансової підтримки отримати не можуть.

"Ми всі регламентуючі документи дали. Чому це ігнорується відділом, що ми не так робимо? Я прошу знайти кошти на підтримку", – заявив Анатолій Кліш.

Представник "Колоса" із розпачем відзначив, що жодна інша галузь немає таких проблем і всі буцімто вирішують питання спільно.

"Я ж вас не запрошую на 100 грам", – звернувся Анатолій Кліш до начальника відділу.

А потім до членів комісії: "Я чуть не заплакав. Я йому дзвоню, а він мені каже: "Я на лікарняному", – обурюється представник товариства.

Ігор Дмитришин, своєю чергою, зауважив, що на перше півріччя фізкультурно-спортивним товариствам "Колос", "Динамо" і "Спартак" було виділено фінансування. Також на комісії в січні було прийнято рішення рекомендувати спортивним товариствам створення обласних комунальних установ. Однак "Колос" досі цього не зробив.

"Чому ви цього не зробили?", – звернувся до Анатолія Кліша голова комісії Петро Савчук.

На що керівник "Колоса" чітко не відповів.

Начальник відділу з питань фізичної культури та спорту повідомив, що потрібно здійснити виїзну комісію та проаналізувати діяльність товариств.

У підсумку члени комісії підтримали звернення фізкультурно-спортивних товариств щодо фінансування і рекомендували ОДА врахувати необхідність виділення коштів для фінансування статутної діяльності товариства.

Надрукувати
мітки:
коментарів