Поділитись:

Минулої доби з-за кордону повернулися 13,5 тисячі українців (фото)

Четвер, 26 березня 2020, 11:55

Упродовж минулої доби в Україну з-за кордону повернулися понад 13,5 тисячі українців.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Загалом вчора, 25 березня, український кордон перетнули майже 22 тисячі осіб, з яких понад 13,5 тисячі – українці, які повернулися з-за кордону. Також на виїзд оформлено 6670 іноземців.

У взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів за минулу добу прикордонники провели температурний скринінг та опитування щодо стану здоров’я близько 15,3 тисячі осіб. Встановленим порядком здійснюється оформлення інформативних згод та пам’яток про самоізоляцію.

Стосовно скарг громадян, які висловлюють незадоволення більш тривалою процедурою контролю, проводиться роз’яснювальна робота про необхідність обмежувально-карантинних заходів. Також прикордонники наголошують на необхідності подальшої самоізоляції громадян.

Минулої доби за сприяння Держприкордонслужби України транспортними засобами наданими місцевою владою та ДСНС через кордон перевезли майже 3,8 тисячі українців, які прибули до кордону пішки.

Також вчора оформили 2 евакуаційні потяги з Перемишля. Всього в Україну цими рейсами прибули майже 1240 наших співвітчизників та 1 іноземець. Прикордонники разом з представниками санітарно-карантинного підрозділу провели комплекс перевірочних заходів, спрямованих на виявлення серед пасажирів ознак захворювання на Covid-19.

Крім того, в столичному аеропорту оформили пасажирів з майже 30 евакуаційних авіарейсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Коронавірус

 

Надрукувати
мітки:
коментарів