Поділитись:

Польська агенція безплатно оформлює українцям «карти побиту»

П'ятниця, 27 березня 2020, 08:12

Одне з найбільших польських агентств праці – EWL Group – пропонує своїм працівникам з України, які вже перебувають у Польщі на підставі віз чи безвізу, безкоштовне оформлення «карти побиту» – дозволу на тимчасове перебування в Польщі строком до трьох років.

Про це інформує monitor-press.info.

У межах акції «Work – not Travel» фірма зобов'язується виконати за працівника з України всі формальні процедури, пов’язані з внесенням документів на «карту побиту», а також оплатити всі витрати на отримання цього документа. Головною умовою одержання «карти побиту» в Польщі буде працевлаштування іноземця в Польщі завдяки EWL Group протягом щонайменше трьох місяців.

«Акція з'явилася в моменті, коли українські громадяни, які працюють у Польщі на короткостроковій основі (віза або біометричний паспорт), особливо стурбовані своєю долею і перспективою заробітку в Польщі. Саме тому ми пропонуємо їм більший комфорт, гарантію довшого працевлаштування і надійного заробітку, а також можливість вибору своєї професійної стежки в цій країні, – пояснює керівничка відділу легалізації EWL Group Марія Кузенко. – До того ж, ми неодноразово чули нарікання українських громадян на те, як важко отримати в Польщі «карту побиту». Тепер за них це зроблять найкращі спеціалісти».

У межах акції «Work – not Travel» EWL Group за символічний 1 злотий підготує за своїх майбутніх працівників заяву на отримання дозволу на тимчасове перебування і роботу в Польщі, збере всі необхідні документи, а також представлятиме інтереси іноземців в органах польської влади до отримання «карти побиту». Громадяни України муситимуть лише сплатити гербовий збір за подачу заяви та довіреності (507 злотих), проте фірма поверне їм цю суму за умови, що вони протягом щонайменше трьох місяців будуть працевлаштовані з EWL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 березня 2024
11 березня 2024
10 березня 2024
09 березня 2024
07 березня 2024
04 березня 2024