Поділитись:

Ліцензії на алкоголь та тютюн поповнили бюджети Волині на чотири мільйони

П'ятниця, 27 березня 2020, 17:14

Упродовж січня-лютого 2020 року підприємці Волині за ліцензії на право реалізації підакцизної продукції сплатили 4,2 мільйони гривень.

Із цієї суми понад 2 мільйони гривень сплачено за ліцензії на право оптової торгівлі такою продукцією. Ще майже 2,2 мільйона гривень отримали місцеві бюджети від підприємців, які придбали ліцензії на роздрібну реалізацію алкоголю і тютюну, – інформує ГУ ДПС у Волинській області. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області просять волинян-споживачів лікеро-горілчаної продукції та цигарок обов’язково цікавитися у продавця такої продукції про наявність ліцензії. Цей відповідальний крок убезпечить від придбання сурогатної продукції, відтак – неякісний продукт не зашкодить життю та здоров’ю.

А про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто негайно інформувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області) або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Волинській області).

Своє повідомлення ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів