Поділитись:

Для медпрацівників курсуватиме автобус із Ківерець до Луцька

Субота, 28 березня 2020, 06:57

Задля забезпечення надання своєчасної та в повному обсязі медичної допомоги населенню, а також для своєчасного перевезення медичного персоналу до робочих місць та додому, Ківерцівська міська рада впровадила курсування автобуса з Ківерець до Луцька.

Про це йдеться на сторінці Ківерцівської міської ради у Facebook.

З 27 березня 2020 року автобус почав курсувати за таким маршрутом:

– м. Ківерці (залізничний вокзал) – зупинка «Дубок» – с. Жабка – с. Дачне – с. Прилуцьке (автобусна зупинка на автодорозі Р-14) – м. Луцьк вул. Ківерцівська – вул. Перемоги – просп. Соборності – пр-кт. Молоді – вул. Відродження – вул. Рівненська – пр-кт. Волі – вул. Шевченка – вул. Чернишевського – вул. Ковельська – вул. Львівська (кінцева зупинка Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр).

Щоденно автобус курсуватиме за графіком:

  • 07 год. 00 хв. від’їзд з залізничного вокзалу м. Ківерці;
  • 09 год. 00 хв. від’їзд в зворотному напрямку з кінцевої зупинки;
  • 15 год. 00 хв. від’їзд з залізничного вокзалу м. Ківерці;
  • 16 год. 30 хв. від’їзд в зворотному напрямку з кінцевої зупинки.

"Нагадуємо, правом проїзду в автобусі користуються виключно працівники медичних установ! Одночасно інформуємо, що зазначений маршрут та графік руху автобуса погоджено з Управлінням охорони здоров'я Волинської облдержадміністрації. Організація підвезення медичних працівників КП Ківерцівське РТМО та КП Ківерцівський ЦПМСД здійснюється керівниками зазначених закладів. В разі змін в графіку руху автобуса буде поінформовано додатково", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для посадки в автобус медичні працівники повинні мати при собі засоби особистого захисту та посадкові талони, видані медичним закладом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМАХ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів