Поділитись:

“Прямим текстом посилали директора”, - луцьку освітянку шокувала поведінка деяких лучан

Субота, 28 березня 2020, 18:33

Попри рекомендацію залишати дітей вдома та не відвідувати спортивні майданчики, батьки все одно ігнорують заклики. А закриті спортивні майданчики при школах, потерпають від вандалізму.

Про це в ефірі телеканалу “Аверс” повідомила керівник луцького управління освіти Зіновія Лещенко.

Вона розповіла, що вандали розривають сітки і через дірки пролазять на майданчики. Так, три директори луцьких шкіл днями мусили ладнати наслідки такої поведінки.

“Не розуміють люди небезпеки, яка нависла не лише над містом, а й узагалі над людством. Тому що COVID-19 – це не жарт, а те, від чого, на жаль, немає панацеї, вакцини, однозначного лікування. Шановні батьки, я прошу вас все таки боятися за своїх дітей, дотримуватися вимог карантинного режиму”, - звернулася вона вкотре до лучан.

З офісу президента, підкреслила Лещенко, надійшло роз’яснення щодо карантинних обмежень.

“Діти не повинні перебувати на вулиці, не повинні перебувати групами на спортивних майданчиках, футбольних полях та інших місцях масового скупчення. За це безпосередню відповідальність несуть батьки”, - зазначила освітянка.

Вона також розповіла, що об’їхавши футбольні поля міста восьми закладів освіти, на двох з них мала не дуже приємне спілкування з людьми.

“Мала неприємність спілкуватися із дорослим населенням, коли прямим текстом директора 21-ої школи посилали і мені в делікатній формі казали: “Ви нам сказали, ідіть далі”, - описує враження освітянка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів