Поділитись:

Нардеп опублікував відео, як Єрмак начебто «барижить» держпосадами

Неділя, 29 березня 2020, 16:30
Нардеп опублікував відео, як Єрмак начебто «барижить» держпосадами

Український нардеп та режисер Гео Лерос опублікував відео, як Андрій Єрмак начебто «барижить» державними посадами через свого брата. Керівник Офісу Президента відповів, що звернеться до СБУ та ДБР, аби вони перевірили достовірність відео з його братом Денисом. А Лерос, на його думку, перейшов «червоні лінії».

У мережі з’явилися відеоролики, на яких брат Андрія Єрмака – Денис – обговорює питання призначення людей на різні державні посади. Їх у фейсбуці опублікував нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос, – пише «Канал 24».

Відео докази як Єрмак через свого брата «барижить» державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонку, ну і звичайно заробіток на державі, – підписав ролики Лерос.

Нардеп також зазначив, що Київ пам'ятає героїв, через яких столиця перетворилася в місто «ларьків і нелегальних парковок». А кіноіндустрія постраждала від дрібних шахраїв, які кидали всіх, хто не міг постояти за себе. Зі слів Лероса, зараз люди з жахом дивляться, як дерибанять Україну.

«Це все ланки одного ланцюга, одне «барижне» ДНК, яке знищує все живе», – додав нардеп.

Як відреагував на опубліковані відео Андрій Єрмак

Керівник Офісу Президента заявив, що подасть заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з його братом Єрмаком Денисом. Про це він написав у фейсбуці.

«Я хочу, щоб було проведене розслідування обставин здійснення записів, передусім їх достовірності, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Лероса», – написав Єрмак.

З його слів, брат з 2014 року їздив в зону АТО і брав участь у бойових діях як доброволець. Єрмак запевнив, що він і його родина – чесні і порядні люди.

Він також звернувся до Лероса, зазначивши, що знає, чому нардеп так чинить.

«Але якщо говорити про «червоні лінії», за якими починається моральна деградація особистості, то це точно вони. І ти їх перейшов», – додав керівник Офісу Президента.

Та наголосив, що Леросу доведеться «відповідати публічно за кожне слово брехні».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
04 квітня 2024
18:00
03 квітня 2024
31 березня 2024
28 березня 2024
25 березня 2024
15:05
20 березня 2024
18 березня 2024