Поділитись:

У Луцьку маршрутка не виходить на рейс?

П'ятниця, 08 липня 2016, 14:04

Луцька маршрутка № 23, не виходить на вранішні рейси. Лучани нарікають, мовляв, робочий день "починається з нервів", адже змушені через "транспортний колапс із перевізником" запізнюватися на роботу.

Якість пасажирських перевезень на цьому рейсі після зміни перевізника Миколи Тимощука на ПрАТ "Луцьке АТП 10701" (власник – Максим Алфьоров) різко погіршилася, – пише у Facebook заступник начальника відділу фінансів програм соціально-економічного розвитку та соціального захисту населення Волинської ОДА Віктор Смолярчук.

"Сьогодні, з 7 до 8 години ранку на маршруті не було транспорту. З кінцевої зупинки КРК маршрутки мають відправлятись о 6 год 57.хв., далі 7 год 06 хв. та 7 год 27 хвилин. "Катафалка", який має відправдятись з КРК о 7 год.06 хв. на маршруті не було. І знову на зупинках у пасажирів нерви, дзвінки про затримку, та запізнення (в тому числі і працівниками міської ради) на роботу.

Якщо навіть припустити, що автобус зламався, то для цього в перевізника має бути резерів (як мало місце в підприємця Тимощука). А якщо в наявності в такого солідного підприємства як ПрАТ "Луцьке АТП 10701" немає запасних автобусів, що можливе, зважаючи на ті "лахі", які їздять, то навіщо брати участь у тендерах на нові маршрути, які не в змозі потім якісно обслужити? Якщо так буде продовжуватись надалі, то восени, коли люди повернуться з відпусток, а школярі і студенти на навчання, на маршруті будуть катаклізми", – наголосив Віктор Смолярчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів