Поділитись:

Медики у нас сьогодні як на війні, – Тетяна Щербак про захист волинських лікарів

Вівторок, 31 березня 2020, 14:01
Медики у нас сьогодні як на війні, – Тетяна Щербак про захист волинських лікарів

Волинська обласна адміністрація намагається забезпечити лікарів області усім необхідним у числі перших.

Про це повідомила заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак 31 березня під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції у Волинській області.

«На сьогодні ми намагаємося захистити лікарів усім необхідним. Я розумію, що не все є, але кожного дня щось додатково до нас приходить. Учора прийшли костюми, рукавички, сьогодні прийдуть антибактеріальні засоби, окуляри, бахіли. Ми з кожним днем насичуємо першими необхідними товарами для медиків. Розуміємо, що мусимо вберегти їх від зараження. Медики у нас як на війні сьогодні. Ще пів року тому говорили про те, що в нас війна на Сході України, а зараз ми маємо війну прямо тут», – озвучила Тетяна Щербак.

З її слів, волинські лікарі забезпечені краще, ніж лікарі багатьох інших областей.

«Робимо все від себе залежне, щоб у числі перших отримати необхідні засоби для захисту саме медиків і населення. Нам докоряли, що немає масок, ідіть в аптеки – вони вже є. Говорили про те, що ми не захищаємо лікарів – ні, ми саме їх першими і захищаємо, говорили про те, що немає тестів – вони вже є», – підкреслила заступниця голови облдержадміністрації.

Зауважимо, що наразі на Волині немає можливості масово тестувати усіх на коронавірус. Це роблять лише при симптомах ГРВІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів