Поділитись:

Екс-прокурор Волині – на новій посаді в Генпрокуратурі

Понеділок, 11 липня 2016, 13:09
Екс-прокурор Волині – на новій посаді в Генпрокуратурі

Олег Корецький, колишній перший заступник прокурора Волині, працюватиме в Геніспекції внутрішніх розслідувань.

Після призначення Генпрокурором Юрія Луценка, прокурор Любомльського району та працівник ГПУ часів Віктора Пшонки, уродженець Турійщини Олег Корецький отримав чергову посаду в столиці, – повідомляє Волинь24.

Як повідомили у прес-службі Генпрокуратури України, 30 червня цього року Олега Павловича призначили начальником відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях стосовно працівників прокуратури Генеральної інспекції внутрішніх розслідувань та безпеки.

Тож тепер розслідуватиме злочини, скоєні прокурорами та слідчими.

Довідково:

Трудовий прокурорський досвід волинянин Олег Корецький (1980 року народження) розпочинав з посади старшого слідчого Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури Волинської області (2002 рік), працював у ковельській та луцькій прокуратурах і навіть у Генпрокуратурі.

У 2012-му наказом Віктора Пшонки призначений на посаду Любомльського міжрайонного прокурора. Попри це після Революції гідності у 2014-му став заступником прокурора області Анатолія Коцури, а потім і першим заступником прокурора області Вадима Максімова. Згодом певний період Корецький навіть виконував обов'язки прокурора Волинської області.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024