Поділитись:

Водії "швидкої" на Волині мають 2 860 гривень зарплати та очікують на обіцяні надбавки

П'ятниця, 10 квітня 2020, 15:45
Водії «швидкої» на Волині мають 2 860 гривень зарплати та очікують на обіцяні надбавки

Посадовий оклад водія "швидкої" на Волині становить 2 860 грн. Це дуже низька зарплата, – розповів директор Волинського обласного центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

Водії «швидкої» на Волині мають 2 860 гривень зарплати та очікують на обіцяні надбавки

"Ми всі очікуємо тих надбавок, що пообіцяв президент і уряд – 300 % до зарплати тим, хто працює в середовищі з коронавірусом. Але березень тихенько минув – і ніяких доплат немає. Що в квітні буде – побачимо. А старші за віком водії дійсно звільняються з роботи, вони бояться за своє життя. Два лікарі, старші за віком, цього місяця теж звільнилися. Проте я хочу подякувати нашим працівникам, які в цей нелегкий час виїжжають на виклики. Вони знають, що люди потребують допомоги, і ми хотіли б такої ж зустрічної допомоги від людей. Щоб люди розуміли нас, і тоді ми переможемо цю хворобу", – наголосив він. 

Ще 30 березня Президент України підписав закон, відповідно до якого медпрацівникам, які працюють над ліквідацією коронавірусу, мають виділити до 300% доплат. Однак за березень такі премії отримала лише Волинська обласна інфекційна лікарня, – розповів головний медик Волині Ігор Ващенюк

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Коронавірус на Волині

Надрукувати
мітки:
коментарів