Поділитись:

«У нас національне хобі – це ламати, закривати, забороняти», – Хорзов про бізнес на карантині

Четвер, 16 квітня 2020, 15:07
«У нас національне хобі – це ламати, закривати, забороняти», – Хорзов про бізнес на карантині

Луцький ресторатор розповів, як карантин повпливав на бізнес, зазначивши, що бізнесу просто не стало.

«У класичному розумінні, адже бізнес – це ланцюг взаємодії різних бізнесів, які створюють Cash Flow, споживання, за рахунок чого цей бізнес і розвивається. На сьогодні розірвані бізнес-ланцюги. І це не тому, що ресторани не працюють, – споживання різко скоротилося. Передусім шкода людей, які втратили свої робочі місця, підприємців, які втратили свої амбіції, плани на інвестовані зусилля», – зазначив він. 

Водночас Роман Хорзов прогнозує, що бізнесу після закінчення карантину буде ще важче: 

«Насправді зараз те, що відбувається під час карантину, – важко, але суперважко буде і після того, як цей карантин буде знято і на бізнес ляжуть всі зобов'язання».

Він наголошує, що в цих умовах дуже багато бізнесів закрилися або планують закриватися. Але наголосив, що намагатиметься відновити свій бізнес.

Щодо можливих варіантів продовження карантину після 24 квітня, ресторатор каже, що в цьому питанні важливі дії уряду, а саме, як влада виводитиме нашу країну з карантину:

«Потрібно щось створювати. А в нас національне хобі – це ламати, закривати, забороняти. Хотілось б, щоби всім бізнесам дали однакові умови і відкривали всіх одночасно. Адже хто стоятиме, той втрачатиме свій фінансовий капітал і кадровий потенціал, який роками нарощувався і виховувався. А люди не можуть сидіти без грошей, і вчорашній офіціант може легко стати касиром супермаркету»

Роман Хорзов бажає всім здоров’я та вірити у краще: «Прорвемося! Нікуди не дінемося!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів