Поділитись:

ФК "Волинь" може залишитися без тренера

Четвер, 14 липня 2016, 08:18

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний несподівано покинув команду на зборі в Словенії і повернувся до Луцька. Наразі він розмірковує про відставку з посади головного тренера "хрестоносців".

Кварцяний раптово перервав своє перебування на клубному зборі в Словенії і достроково поїхав з тренувального табору лучан. За за інформацією джерела, він навіть не став чекати заключного спарингу словенського збору "Волині" проти румунського "Вііторул", який відбудеться в четвер, 14 липня, і полетів в Україну, – повідомляє ukrainefootball.net.

Одна з причин такого рішення Кварцяного – особиста участь в переговорах щодо розблокування заборони на трансфери "Волині". Як повідомляє ЗМІ, на днях тренер навіть серйозно пригрозив своєю відставкою, якщо команді не дозволять реєструвати нових гравців. Як відреагувало на це керівництво клубу, і на якій стадії перебуває вирішення проблеми, поки невідомо.

Раніше старший тренер "Волині" Володимир Дикий в інтерв'ю офіційному сайту клубу сказав, що "у Волині закрито 99% боргів, і потрібно погасити тільки один відсоток, щоб відкрити трансферне вікно".

Нагадаємо: зараз в тренувальному таборі "Волині" перебувають кілька кандидатів на посилення "хрестоносців": захисники Володимир Адамюк і Георгій Гвелесіані, півзахисник Ігор Харатін, а також форвард Артем Довбик.

Надрукувати
мітки:
коментарів