Поділитись:

У головного лісника Волині з'явилися нові заступники

Четвер, 14 липня 2016, 16:45

Призначили двох заступників начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватрика.

Відповідно до наказів Державного агентства лісових ресурсів України, першим заступником Кватирка став Саханюк Віктор Анатолійович. Також заступником начальника ВОУЛМГ призначили Рибчинського Олександра Павловича, – повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

До виконання посадових обов'язків заступники приступили 12 липня.

Додактово:

Віктор Сахнюк народився у с. Підгаття Маневицького р-ну. У 2008 Закінчив Національний лісотехнічний університет України за спеціальністю "Лісове господарство", у 2014 році – Національний лісотехнічний університет України за спеціальністю "Менеджмент організацій і адміністрування".

Трудову діяльність розпочав у Маневицькому держлісгоспі з квітня 2002 року із посади старшого майстра лісу Чарторийського лісництва. Працював у різних виробничих підрозділах ДП "Маневицьке ЛГ" на посадах помічника лісничого, лісничого, головного лісничого. В липні 2012 року переведений на посаду директора державного підприємства "Ківерцівське лісове господарство", де працював донині.

Олександр Рибчинський – уродженець с. Хрінники Млинівського р-ну Рівненської обл. У 1979 році закінчив Львівський лісотехнічний інститут за кваліфікацією "Інженер-механік", а в 2002 році завершив навчання в Українському державному лісотехнічному університеті за кваліфікацією "Інженер лісового господарства".

Трудову діяльність розпочав у 1979 на Миколаївщині. З вересня 1982 року розпочинає свій трудовий шлях у галузі лісового господарства Волині в Цуманському держлісгоспі – на різних посадах: завідувача ремонтно-механічних майстерень, начальника автоколони, начальника лісокомплексу, головного механіка, головного інженера, заступника директора із виробництва та збуту. Стаж роботи на керівних посадах – понад 12 років, зокрема свого часу очолював ДП "Колківське лісове господарство" та ДП "Ківерцівське лісове господарство". Нагороджений нагрудним знаком "Відмінник лісового господарства України".

В березні цього року був призначений за конкурсним відбором на посаду головного спеціаліста-аудитора Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, де працював донині.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів