Поділитись:

Волинські депутати проти виборів на окупованій території

Четвер, 14 липня 2016, 17:30
Волинські депутати проти виборів на окупованій території

Депутати Волинської обласної ради прийняли звернення до Верховної Ради України та Президента України щодо недопущення виборів на окупованих територіях Луганської та Донецької областей.

Пропозицію волинської "Самопомочі" обранці громади підтримали одноголосно у четвер, 14 липня, під час засідання чергової сесії обласної ради.

Один із ініціаторів звернення, депутат Михайло Імберовський у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" розповів, що волевиявлення на загарбаних територіях піде на користь окупантам, оскільки вони зможуть узаконити свою владу.

"Призначення виборів на Донбас і– це автоматично введення в дію Закону "Про амністію" для злочинців і загарбників. Вони поставлять знак рівності між українськими героями та бурято-чечено-руськими "освободителями". Ці люди стануть головами сільських рад, мерами міст, народними депутатами і будуть фінансуватися за наші кошти. Це створення держави в державі", – поділився голова фракції "Самопоміч".

Михайло Імберовський підкреслив, що в разі проведення виборів на цих територіях, Україна юридично визнає, що в країні громадянський конфлікт і Росія до цього не причетна.

и пам'ятаємо про Дебальцеве та Ілловайськ. Знаємо, хто за цим стоїть", – резюмував спікер.

Надрукувати
мітки:
коментарів