Поділитись:

«Луцьктепло» просить споживачів погасити борги і платити вчасно

Четвер, 07 травня 2020, 17:00
«Луцьктепло» просить споживачів погасити борги і платити вчасно

Місто Луцьк опинилося перед загрозою припинення послуги з постачання гарячої води через борги за розподіл природного газу.

Як неодноразово повідомлялося споживачам, несвоєчасна і неповна оплата за спожиті послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води та відповідне зростання заборгованості населення перед підприємством ставить під загрозу подачу гарячої води в міжопалювальний період, – повідомили у пресслужбі «Луцьктепла».

Однією з похідних від зростання заборгованості споживачів перед ДКП «Луцьктепло» є зростання заборгованостей перед компаніями, в яких підприємство купує енергетичні ресурси для виробництва теплової енергії. Однією з таких компаній є АТ «Волиньгаз», якому ДКП «Луцьктепло» заборгувало близько 15 млн грн за послуги з розподілу природного газу, про що офіційно повідомляється на сайті АТ «Волиньгаз». 

«Своєю чергою ми вкотре змушені звертатися до шановних споживачів з вимогою про повну та своєчасну оплату за спожиті послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води, а також про оплату заборгованостей попередніх періодів, яка для категорії населення загалом становить понад 110 млн грн», – зазначили на підприємстві. 

Сплатити повну суму заборгованості або її частину з комісією лише в 1 грн можна за допомогою Приват24, створивши «Новий платіж» в меню «Мої платежі», а в полі пошуку знайшовши «Луцьктепло, ДКП (заборгованість)» (або перейшовши за посиланням https://bit.ly/3cc11ih) та ввівши свій особовий рахунок, який збігається з рахунком, необхідним для реєстрації в Особистому кабінеті https://bit.ly/2SMhEJX). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів