Поділитись:

У Шацьку відкрили рекрутинговий центр

П'ятниця, 15 липня 2016, 10:48
У Шацьку відкрили рекрутинговий центр

У Шацьку почав функціонувати пересувний рекрутинговий центр. Його відкрили, аби популяризувати військову службу за контрактом в лавах Збройних Сил України.

Про це повідомили у секторі з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Представники Шацького районного військового комісаріату здійснюють заходи шляхом розміщення пересувного рекрутингового пункт, який ознайомлюватиме усіх бажаючих з умовами проходження військової служби за контрактом.

Як зазначають у райвійськкоматі пункт буде пересувним, працюватиме на постійній основі щотижнево. Тут організоване доступне і безпосереднє спілкування.

Нині військовослужбовці мають достойне грошове забезпечення, яке залежить від займаної посади, військового звання, кваліфікації, терміну проходження військової служби, певні переваги та соціальні гарантії.

До того ж шачани, які уклали контракт для проходження військової служби у Збройних Силах України, отримають також з міського бюджету одноразову грошову допомогу у сумі 5 тисяч гривень.

У Шацьку відкрили рекрутинговий центр

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
21:12
16 квітня 2024
13 квітня 2024