Поділитись:

Київська школа економіки кличе на навчання молодь з регіонів

П'ятниця, 15 липня 2016, 15:15

Київська школа економіки запрошує на навчання молодь з регіонів.

Про це йдеться на офіційному сайті навчального закладу.

"Ми – Київська школа економіки, вищий навчальний заклад, який вже 20 років готує економістів світового рівня. Випускники нашої школи – це відомі економісти, професори найкращих світових університетів та урядовці високого рівня. Наша мета – готувати нову генерацію професіоналів, які будуть змінювати нашу країну. І зараз ми розшукуємо тих, хто готовий наполегливо вчитися та ставати фахівцем міжнародного рівня", – йдеться у повідомленні.

Цього року школа економіки оголошує спеціальну програму для підтримки студентів з регіональних університетів. Зокрема, 20 вступників на програму з економічного аналізу, які отримають найвищі бали на вступних іспитах, будуть навчатися безплатно. Крім того, їх забезпечать проживанням у хостелі, а також виплачуватимуть студентам щомісячну стипендію у розмірі 1 500 грн.

Що потрібно, щоб вступити:

1. Мати диплом бакалавра будь-якої спеціальності (спеціалізація з економіки не вимагається) вищого навчального закладу, розташованого не в Києві.

2. Мати прописку не в місті Київ.

3. Добре здати:

  • Тест з математики. Переглянь приклади завдань минулого року тут.
  • Тест з економіки. Переглянь приклади завдань минулого року тут.
  • Тест з англійської мови. Переглянь приклади завдань минулого року тут.

4. Пройти інтерв'ю.

Як подати документи?

Потрібно зареєструватися до 8 серпня.

11 серпня відбудуться вступні іспити.

Про програму:

  • Мова навчання: англійська
  • Початок навчання: 1 вересня 2016 року
  • Термін навчання: 2 роки

Що ви отримаєте після закінчення навчання:

  • Унікальні навички економічного, фінансового моделювання та аналізу, навички проведення наукових досліджень, високий рівень аналітичної підготовки для успішного працевлаштування на посадах як в приватному, так і державному секторах
  • Ґрунтовну підготовка, яка відкриває шлях до навчання на Ph.D. програмах провідних західних університетів.
  • Можливість отримати диплом магістра з економіки американського університету Х'юстона.

Випускники школи:

  • Стали професорами у провідних західних університетах (University of California, Berkeley, Pennsylvania University, Cornell University, London Business School, University of Notre Dame, Emory University, Newcastle University, University of Kent, University of Alberta), де проводять дослідження разом з найкращими економістами світу.
  • Приносять сучасне розуміння економіки в роботу державних органів, чим допомагають приймати важливі економічні рішення, ґрунтуючись на даних та аналізі (Національний банк, Міністерство економіки). Також працюють в державних оганах за кордоном: Federal Reserve Bank of Chicago, Federal Reserve Bank of Boston, Virginia Department of Transportation, Federal Reserve Board of Governors.
  • Працюють в міжнародних організаціях (МВФ, Світовий банк, ЄБРР, IFC, ILO, Moodys Analytics) в Україні та за кордоном, аналізують економічні тренди, прогнозують розвиток економік та окремих галузей, дають рекомендації щодо політики в різних сферах.
  • Займаються аналітичною роботою в публічному та приватному секторі.
Надрукувати
мітки:
коментарів