Поділитись:

ТОП-5: чому краще оплачувати комунальні послуги онлайн

Субота, 16 липня 2016, 16:53
ТОП-5: чому краще оплачувати комунальні послуги онлайн

Чому платежі за рахунками через Інтернет варті того, щоб у них розібратися.

Про це пише "Finance.ua ".

Отже п'ять причин, які повинні вас переконати оплачувати комунальні послуги онлайн.

Причина №1

Заплатити за рахунками може хто завгодно. Навіть найбільш зайнята людина в сім'ї. Раніше треба було відпрошуватися з роботи раніше або запізнюватися з обідньої перерви. Але кому потрібні такі жертви, якщо можна оплатити всі рахунки ввечері в пару кліків зі смартфона.

Причина №2

Здійснюючи платежі онлайн, ви бережете своє здоров'я. Більше не потрібно переживати, чи встигнете ви до закриття банку і чи не піде касир на обід. А час, витрачений за сперечаннями з сусідами по черзі можна присвятити навчанню онлайн-платежам. Не доведеться йти в банк і в період епідемії грипу. Ви не заразите інших і не підхопите вірус самі.

Причина №3

Погасити квитанції можна цілодобово, в кафе через 3G і навіть перебуваючи за кордоном. Все, що вам потрібно – це банківська карта, доступ до Інтернету. Тому якщо ваша відпустка припадає на кінець місяця і ви не встигли заздалегідь заплатити за газ – не переживайте. По поверненні до вас не прийдуть працівники ЖЕКу. Просто візьміть з собою квитанції та оплатіть в дорозі.

Причина №4

Платити за комунальні послуги в Інтернеті – це швидко, просто і безпечно, що б там не говорили. Одного разу розібравшись у цій процедурі, ви будете щомісяця економити масу часу. Крім того, більшість сервісів по оплаті комуналки запам'ятовують вашу платіжну історію. Вбивши реквізити один раз, кожен наступний місяць потрібно буде тільки міняти суми. З цим швидко впорається хто завгодно.

Причина №5

Незважаючи на зростаючу кількість доступних платіжних сервісів, інноваційних рішень та підвищення фінансової грамотності, навколо ще дуже багато людей, які в кінці місяця слухняно йдуть у банк. Розібравшись з тим, як оплатити комунальні платежі через Інтернет, ви будете почуватися бізнес-тренером, розповідаючи знайомим про свій досвід.

Надрукувати
мітки:
коментарів