Поділитись:

23 округ: на Волині стартували вибори

Неділя, 17 липня 2016, 08:51
23 округ: на Волині стартували вибори

17 липня – день голосування на проміжних виборах до Верховної Ради на семи округах. Серед них – округ №23 з центром у селищі Маневичі.

Нагадаємо, вибори проводитимуть у зв'язку зі смертю народного депутата Ігоря Єремеєва. ЦВК довго не призначала вибори. Мовляв, у комісію ніхто не передавав документи про смерть Ігоря Мироновича. Зрештою у травні справа зрушила з місця, – пише ВАР.

Експерти пророкувала, що короткотривала виборча кампанія буде боротьбою між фінансово-політичними групами "Континіум" і "Приват". Однак цього не сталося, бо перші так і не висунули свого кандидата. Тому вже сьогодні 98-відсотковою впевненістю можна вітати Ірину Констанкевич з "УКРОПу" з перемогою. Єдина кандидатка, яка могла нав'язати їй боротьбу – Людмила Кирда з "Батьківщини" – цього так і не зробила.

Зрештою, хто переможе – стане відомо, швидше за все, вже сьогодні. У партії "УКРОП" повідомили, що вестимуть паралельний підрахунок голосів. Також в окрузі працюватиме громадська мережа "Опора".

Зокрема, в окружній та дільничних виборчих комісіях працюватимуть спостерігачі "Опори". Додатково, у всіх чотирьох районах, які охоплює округ, будуть працювати мобільні групи спостерігачів, які по-можливості оперативно реагуватимуть на ті чи інші порушення виборчого законодавства.

Також звертаємо вашу увагу, що в смт. Маневичі діятиме прес-центр "Опори", де 17 липня о 8.30, о 12.30, о 16.30 та о 20.30 відбудуться брифінги щодо поточних результатів спостереження за проміжними виборами до Верховної Ради України в 23-му одномандатному окрузі.

Адреса прес-центру: смт. Маневичі, вул. Некрасова, 5, приміщення районного будинку культури.

Надрукувати
мітки:
коментарів