Поділитись:

23 округ: скільки правопорушень зафіксували під час виборчого процесу

Неділя, 17 липня 2016, 19:53

Повідомлення про порушення виборчого законодавства зафіксовані у Любешівському відділенні, Ківерцівському та Камінь-Каширському відділах поліції.

Усі факти зареєстровані у Журналах єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, – повідомили у прес-службі поліції області.

Нагадаємо, що поліцейські проводять перевірку порушень у Любешівському відділенні та Ківерцівському відділі.

Окрім цього, у селі Добре, Камінь-Каширського району на одній із виборчих дільниць офіційний спостерігач Громадянської мережі "Опора" зафіксував факт видачі виборчого бюлетеня членом ДВК для особи, яка не пред'явила паспорт громадянина України.

Поліцейські проводять перевірку інформації про те, що в райцентрі Камінь-Каширський на двох місцевих дільницях члени комісії почали наперед підписуватись у контрольних талонах, що заборонено законом.

До чергової частини Маневицького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Маневичі їздить автомобіль марки "Mercedes" синього кольору, на якому розміщені колонки і з яких ймовірно лунають слова агітаційного характеру.

За всіма повідомленнями на місце події виїжджали слідчо-оперативні групи відділів та відділень поліції.

Дані порушення зареєстровані у Журналах єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Наразі проводиться перевірка.

Надрукувати
мітки:
коментарів