Поділитись:

У Луцьку з'явиться "котячий" готель

Вівторок, 19 липня 2016, 19:26

Відтепер лучани-власники чотирилапих улюбленців можуть спокійно їхати на відпочинок чи у відрядження, лишивши своїх котів чи кошенят під наглядом професіоналів.

Як розповідають власники домашнього готелю для котів "Буржуй", ідея закладу не є новою – ні в світі, ні в Україні, – інформує Таблоїд Волині.

Людей завжди вабили подорожі, і, водночас, люди завжди хотіли утримувати домашніх тварин. Поїздка часто стає проблемою або так і лишається мрією, якщо немає на кого залишити своїх хвостатих улюбленців. Україна є в топ-10 країн за кількістю домашніх тварин, і лідером по кількості домашніх котів. Тому логічно, що у власників домашніх тварин, і котів зокрема, давно виникла потреба у послузі тимчасової перетримки їхніх улюбленців на час відпустки чи відрядження.

Досвід доглядання за тваринами у ідейників готелю "Буржуй" Вадима Нечаєва, Вероніки Федосової-Цибульської та Лева Цибульського чималий, адже вони й самі є власниками більше двох десятків різних тварин, тому знають, що люблячим мамам-татам котиків не байдуже, в яких умовах буде перебувати їхня тварина під час розлуки. Допомагає

У готелі немає кліток, кожен котик матиме окрему кімнату, спеціально облаштовану відповідно до смаків і потреб котів.

Власники "Буржуя" дбають не тільки про здорове та безпечне перебування у нах, а й про задоволення від гостини. Тому навіть котів, які звикли у себе вдома гуляти по вулиці на повідку не залишають без такого задоволення, та на прохання власників вигулюють хвостатих на приватній огородженій території. Усім котогостям вистачає і спілкування з людиною, адже до догляду за ними залучаються усі троє членів сім'ї.

Усім пухнастим гостям щодня подається спеціально очищена, мінералізована та структурована вода. Вона є профілактикою хвороб сечостатевої системи, а також незамінна при хворобах нирок, сечового міхура та інших органів. Також така "жива вода" рекомендована кастрованим котам та стерилізованим кицям і старіючим тваринам.

Раніше на перетримку в готелі залишали тварин лише знайомі сім'ї або інші власники за рекомендаціями ветеринарів. Наприклад, у тимчасовому житлі вже побували Єсєнін і Че Гевара. Але оскільки попит на послугу зріс, власники готелю вирішили не відмовляти бажаючим.

Вартість проживання котів обумовлюється індивідуально, в залежності від терміну перебування і від харчування.

Ідейники готелю просять усіх бути взаємно ввічливими і запрошують у гості лише котів і киць з дійсними щепленнями від інфекційних хвороб. Щеплення можна зробити у будь-якій ветеринарній клініці. Тварина на час щеплення має бути здоровою та має бути проведена дегельмінтизація за два тижні до цього.

Забронювати місце для свого кота можна на сторінці готелю "Буржуй" у Facebook.

Частина коштів від перебування домашніх котів спрямовується на доброчинність: реабілітацію та лікування інших тварин, які цього потребують (коти і собаки, що тимчасово не мають власника або потрапили у біду.

Надрукувати
мітки:
коментарів