Поділитись:

Експерти назвали три автівки, які найкраще підійдуть для поганих доріг

Вівторок, 09 червня 2020, 19:31
Експерти назвали три автівки, які найкраще підійдуть для поганих доріг

фото ілюстративне 

Експерти склали рейтинг топ-3 вживаних позашляховиків, які найкраще підійдуть для поганих доріг. 

Про це інформує ТСН. 

Отже, на першому місці розмістився Toyota Land Cruiser 200. Ця модель має відмінну прохідність, міцну рамну конструкцію, а також комфортабельний салон. Авто може похвалитися високим рівнем оснащення. Дорестайлінгова варіація отримала бензиновий 4.7-літровий мотор на 290 к.с. або дизельну 4.5-літрову силову установку 235 кінських сил.

На другій сходинці розташувався Mercedes-Benz GL. Модернізована варіація першої генерації відрізняється комфортом і безпекою. Німецький позашляховик оснащується бензиновими 4.7-літровими і 5.5-літровими моторами на 340, а також 390 к.с. Має місце також 3.0-літрова силова турбодизельна установка на 225 кінських сил. Двигуни працюють з "автоматом" і повнопривідною системою.

На третій позиції опинилася варіація Mitsubishi Pajero 4 з рестайлінговим кузовом. Авто комплектують бензиновим трилітровим двигуном на 180 к.с. з "механікою". 3.8-літрова силова установка генерує 250 к.с. Має місце турбодизель 3.2-літровий мотор на 200 кінських сил. З більш потужними силовими агрегатами функціонує "автомат". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів