Поділитись:

Біблія замість алкогольних напоїв: в Аргентині відкрили церкву під виглядом бару

Неділя, 14 червня 2020, 01:54
Біблія замість алкогольних напоїв: в Аргентині відкрили церкву під виглядом бару

Євангельська церква в аргентинському місті Сан-Лоренсо відкрилася як бар на знак протесту проти заборони на проведення релігійних служб, незважаючи на поступове послаблення карантину по всій країні.

Про це повідомляє Бабель з посиланням на The Guardian.

«Ми хочемо реалізувати наше конституційне право – сповідувати нашу віру. Бари можуть відкритися, магазини можуть відкритися, чому вони дискримінують нас?» – заявив пастор Даніель Каттанео.

У приміщенні церкви розставили барні столики, а Каттенео та інші священослужителі одягнулися як офіціанти і на тацях розносили прихожанам Біблію.

«Ми сьогодні стоїмо тут, одягнені так, з тацями, тому що це єдиний спосіб, у який ми можемо служити Божому слову», – сказав Каттанео.

У провінції Санта-Фе, де розташована церква, влада дозволила помʼякшення карантину, зокрема, відкрити бари. Але церкві, як і раніше, заборонено приймати понад 10 людей одночасно.

Пастор Каттанео придумав, як ще уникнути заборони. Він планує під відкритим небом на території поблизу церкви провести богослужіння за прикладом автокінотеатрів – прихожани можуть приїхати на своїх авто і послухати службу.

Біблія замість алкогольних напоїв: в Аргентині відкрили церкву під виглядом баруБіблія замість алкогольних напоїв: в Аргентині відкрили церкву під виглядом бару

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів