Поділитись:

У Луцьку закрили два дитсадки, в яких виявили COVID-19 у працівниць

Четвер, 25 червня 2020, 17:14
У Луцьку закрили два дитсадки, в яких виявили COVID-19 у працівниць

фото ілюстративне

У Луцьку, аби не допустити поширення COVID-19, із 25 червня тимчасово закриють ДНЗ № 36 та 37, у працівників яких виявили коронавірус.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Таке рішення ухвалили сьогодні під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки. Причиною цього стали факти захворювання працівників цих садочків на COVID-19.

“Хочу звернути увагу, що працівниця одного із садочків захворіла 15 днів тому, іншого – 10 днів тому. З того часу нових випадків захворювання не зафіксовано. Це підтверджує, що заходи безпеки, встановлені нами для садочків, спрацювали. Але для того, щоб зняти зайву напругу і не допустити подальшого розповсюдження хвороби, ми призупиняємо роботу дошкільних закладів № 36 та 37", – зазначив секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

За останню добу у Луцьку було зафіксовано 20 нових випадків захворювання на COVID-19 та 18 підозр, серед яких – 17 дорослих та 1 дитина.

Триває перевірка ринків, ярмарків та закладів торгівлі за дотриманням вимог карантину силами Держпродспоживслужби, департаменту муніципальної варти, патрульної поліції. Зазначається, що останнім часом спостерігається більш відповідальне використання масок, дотримання соціальної дистанції. При цьому у сфері послуг та закладів громадського харчування було зафіксовано численні порушення.

Під посиленим контролем перебуває також громадський транспорт. Станом на сьогодні на маршрути виїхало 179 одиниць транспорту, при цьому зафіксовано близько 20-и скарг на недотримання умов перевезення пасажирів та користування громадським транспортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів